İncelemeFutbolHaber

Ümit Karan Menajerlik gerekçesiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildi

TFF ve Menajerlik Skandalından haberler Bölüm III !

Ümit Karan Menajerlik Faaliyetlerinde Bulunduğu Gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi

11 Ekim günü Futbolistan.net sitesinin bir haberinden sonra  halk arasında menajerlik denilen Futbolcu temsilciliği konusundadaki çarpıklığı buradan sizlere iletmek için kaleme almıştık sonrasında skandallar ve skandal haberleri durmak bilmedi….…

Menajer futbolcu krizi ile ilgili şok gelişmeler yaşanıyor. Ümit menajerlik yaptığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Eskişehirsporlu Ümit talimatlara aykırı biçimde menajerlik faaliyeti içinde oldukları gerekçesiyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildikleri belirtildi.

Ümit Karan  Menajerlik Şirketine ortak

Eskişehirsporlu Ümit Karan ve Ordusporlu Volkan Arslan’ın da profesyonel futbolcu olmalarına rağmen bir menajerlik şirketine ortak oldukları ortaya çıkmıştı.

Nationalturk Gazetesi’nin haberine göre, Ümit ve Volkan Arslan, ‘664726/0’ sicil numaralı ‘ARP Sportmarketing İnternational GMBH Menajerlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin ortağı olarak görünüyordu.

Şirketin ortakları arasında Ümit ve Volkan Arslan’ın yanı sıra Emin İnal ve Tolga Başçivi isimleri bulunuyor.

ARP menajerlik şirketinin büyük ortağı olan ‘ARP Spormarketing İnternational GMBH’ firmasının sahibi ise FIFA Menajeri Harun Arslan.

TFF Başkanı Mahmut Özgener ve ekibinin henüz cevaplandırmadığı 10 adet soru !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu