HaberFutbolFutbol Yazılarım

Ve UEFA Jose Mourinho ‘ya ceza verdi !

UEFA Jose Mourinho’ya Cezayı kesti. Geçtiğimiz bir kaç gün önce Real Madrid’in Ajax deplasmanda 4-0 yenerek kazandığı Şampiyonlar Ligi maçında Sergio Ramos ve Xabi Alonso’ya kırmızı kart görmeleri talimatını veren Jose Mourinho’ya tepkiler giderek büyüyor demiştik. 

Ve UEFA Jose Mourinho’ya ceza verdi

Ve geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligindeki oynadıkları Ajax karşılaşmasında kırmızı kart görün talimatını veren ve sonrasında kameralara yakalanan Real Madrid teknik direktör Jose Mourinho UEFA tarafından ceza aldı.

UEFA Disiplin Kurulu yaptığı görüşmeler neticesinde bugün yaptığı açıklamayla Jose Mourinho’ya bir maç men cezasının yanı sıra 40,000 avroluk para cezası verdiğini duyurdu. Kasıtlı olarak sarı kart gören oyuncular Xabi Alonso ve Sergio Ramos’a da 20,000’şer bir avro ceza geldi.

Olayın iletişim bölümünde rol alan Iker Casillas ve Jerzy Dudek de cezalardan nasiplendiler. Casillas, 10,000; Dudek ise 5,000 avro para cezası aldı. Real Madrid kulübü ise 120,000 avro ile cezalandırıldı.

Jose Mourinho, takımının Auxerre ile oynayacağı son grup maçında yedek kulübesinde yer alamayacak.

Umarız İspanya Futbol Federasyonu ‘da Cristiano Ronaldo’ya da gerekli cezayı verir

Umarız İspanya Futbol Federasyonu bu uygulamadan gerekli cesareti alıp El Clasico’da Barcelona’nın teknik direktörü Guardiola ‘yı çok çirkin ve şiddetli bir şekilde itme küstahlığını gösteren Cristiano Ronaldo’ya da gerekli cezayı verir.

İşte sizlerle paylaştığımız fotoğraf kareleri ve Jose Mourinho’nun özür borcu olduğu Ajax Real Madrid maçının kırmızı kartlar görüntüleri tüm açıklığıyla video-makale !

UEFA Jose Mourinho Ceza Verdi Şimdi Sıra Cristiano Ronaldo’da
Ve UEFA Jose Mourinho 'ya ceza verdi ! 2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu