Fidel Castro DüşünceleriDünyaFutbolKüba

Fidel Castro ” Kalbim Maradona’yla beraber”

Fidel Castro'nun Küba'da ki evinin bahçesinde yapmış olduğu Dünya Kupası sohbetinde; Messi'ye dikkat çekerken gönlünün yoldaş Diego'dan yana olduğunu söyledi

Fidel Castro, Dünyamızda yaşan insanların gittikçe artan şekilde daha çok spor etkinliklerine ilgi göstermekte olduğuna dikkat çektiği konuşmasında Güney Afrika Cumhuriyetinde başlayan Dünya Kupası futbol maçları insanların işten arta kalan tüm boş saatlerini çalacağını söyleyerek kupaya olan ilgiye değindi.

Fidel Castro’nun Küba’da ki evinin bahçesinde yapmış olduğu Dünya Kupası sohbetinde;
Messi’ye dikkat çekerken gönlünün yoldaş Diego’dan yana olduğunu söyledi.

“Giderek artan bir heyecanla maçları takip edeceğiz. Kalbimiz tabi ki Diego Armando Maradona’yla beraber…
Artık bir klasik haline gelen örneği verirsek; Arjantinli yıldız Maradona’nın golü atmadan önceki her çalımını ezberlemiştik. Şimdi farklı bir Arjantinli var… O Maradona kadar olmasa da topa ayağıyla ve kafasıyla inanılmaz hızlarda yön verebiliyor. İsmini biliyorsunuz: Lionel Messi, İtalyan asıllının adı şimdiden herkesin ağzında.”

“Güney Afrika hükümeti ise omuzlarına yüklenen sorumluluğu yerine getirebilmek için didiniyor. Onunla ilgili sürekli haber yapan televizyon, radyo ve gazete muhabirlerine yetişmesi mümkün değil.

Bu organizasyonlar için yapılan tasarımlar artık insani deli edecek çeşitlilikte. Maçların yapılacağı arenalar, insanın hayalini zorlayacak şekilde tasarımcılar ve mimarlar tarafından hayata geçiriliyor.” dedi.

hT2-Özel Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu