İncelemeFutbolHaber

Menajerlik skandalında sırada Menajer Serdar Özkan var !

Ve Romen rakamları devam ediyor !

TFF ve Menajerlik Skandalından haberler IV !

11 Ekim günü Futbolistan.net sitesinin bir haberinden sonra  halk arasında menajerlik denilen Futbolcu temsilciliği konusundadaki çarpıklığı buradan sizlere iletmek için kaleme almıştık sonrasında skandallar ve skandal haberleri durmak bilmedi şimdi de sırada Menajer Serdar Özkan var ….…

İşte Menajerlik Skandalı ve gelişmeler IV

Galatasaray A.Ş. futbolcusu Serdar Özkan, talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyeti içinde bulunduğu gerekçesiyle Futbol Federasyonu ve Başkanı Mahmut Özgener tarafından tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile başlayan Menajerlik skandalı Kasımpaşalı Murat Şahin, Çaykur Rizesporlu Koray Avcı, Eskişehirsporlu Ümit Karan, Ordusporlu Volkan Arslan, Galatasaraylı Serdar Özkan, Konyasporlu Mehmet Sedef ve Elazığsporlu Mehmet Ozan Tahtaişleyen’le devam etti.

Serdar Galatasaray Kulübünde

Menajerlik skandalının ortaya çıkması ile birlikte Galatasaray Kulübü yöneticilerin isteği üzerine kulüp binasına gelen Menajer Serdar Özkan, ‘5 Artı Uluslararası Danışmanlık Organizasyon Menajerlik Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nde bulunan hisselerini 2 yıl önce devrettiğini ifade etti ve bu devir-teslim işlemlerine ait resmi belgeleri yönetime teslim etti.

Yöneticilerin belgeleri incelediği, ancak Menajer Serdar Özkan’ın tedbirli olarak sevkedilmesi nedeniyle Trabzon’a götürülmeyeceği kaydedildi.

TFF Başkanı Mahmut Özgener ve ekibinin henüz cevaplandırmadığı 10 adet soru !

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu